bíborkék
olyan vagy nekem, mint a Duna
melletted -mint előtte ülve,
édes vizű habjait vakon szemlélve-
előtörnek belőlem a kusza gondolatok
olyan vagy nekem, mint buszon ülve
-csendben székein társaságban ülve,
kecsesen és mohón az ablakokon kinézve-
előtörnek belőlem a fájó gondolatok
olyan vagy nekem, mint feküdve a füvön
-tavaszi lágy melegben rajta fekve
a kéklő, vizenyős eget merengőn nézve-
előtörnek belőlem a bonyolult gondolatok
olyan vagy nekem, mint az egyedül séta
-lábam elé bambulva a járdát,
vagy figyelve röptükben a madarak szárnyát-
előtörnek belőlem a legszebb gondolatok
olyan vagy nekem, mint mikor vidám vagyok
melletted az idő csak úgy pereg, szalad,
hát még ha szád ajkaimba harap,
mint mikor sűrűn gondolkodok
-csak repül az idő
mert melletted boldog vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-25 10:39:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-25 10:39:47