Közelít a távol
Ugye drágám, a verseket
soha nem felejted el,
melyeket írok én neked
lelkem rejtelmeivel,
hiszen tudod, a szerelem,
amelyik bennünk lobog,
nem hamvadhat el hirtelen,
amíg élünk, élni fog!
Ugye kedves, a vers a szent,
ha van szentség a földön,
benne az elme megpihent,
nem fáj már, hogy gyötörjön,
nem fájnak kaszabolt sebek,
ha tudjuk, mi okoztuk,
ezt az egyetlen életet
csak kaptuk, nem oroztuk.
Ezzel a léttel tartozunk
apánknak és anyánknak,
hiába becsüljük magunk,
semmit sem magyarázhat
ez az egymáshoz tartozás,
ez a küzdelmes élet,
a boldogság valami más,
akár a fán a kéreg,
idővel megkeményedik,
megvéd a külvilágtól,
s mi többel tartozunk nekik,
ha közelít a távol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-17 05:36:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-17 10:02:59