valamiről
ha arról írnék, amit nem kedvelnek,
mindenki csak szabálytalan alakú
boroshordónak tekintene.
legyeket reptetnének szájamba.
zöld fényű repülők félemlítsenek.
ha arról írnék, amit kedvelnek,
előbb-utóbb szabályos alakú sörös-
doboznak álcázva járnám a világot.
két szisszenés között megnyilvánulnék,
a hab lassan megsemmisülne.
ha arról írnék, amit értek, olyan
lennék, mint egy felfordított
homokozóvödör.
ha arról írnék, amit nem értek,
fokozatosan belesimulnék
a hold lopott fényébe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-06 23:15:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-06 23:15:11