ISTEN HÍVÓ SZAVÁRA
Hallom hívó hangjaidat,
Leveszem az álarcomat.
Istenem én Uram,
Ez lesz az én utam ?
Orcámat jól eltakartam,
Igaz lényem nem mutattam.
Hamis volt az én utam ?
Nem figyeltél rám Uram ?
Tétovázott szívem - lelkem,
Intő szóra nem figyeltem,
Pedig a Hit erős fénye
Irányítva vitt feléje.
Mint a hárfa csengő hangja,
Isten szava megmutatja
Hol a helyem, merre menjek,
Zsolozsmákat énekeljek.
Szent Biblia azt sugallja,
Merre van az Isten útja.
Tisztán hallom hívó szavát,
Felém tárja szét a karját.
Sietek már, jövök Uram !
Nem lehet már más az utam.
Szolgálnom kell tiszta szívvel,
Imádságos szeretettel.
Zirc, 1997. 02. 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.