Nem tud rólam
Mintha egy tünetek nélküli betegséggel
kéne együtt élnem, melyről csak én
tudok, ám a nevét nem volna szabad
kiderítenem, névtelennek kell maradnia,
egész a halálomig. Belül egy seb?
Olyanja van talán mindenkinek.
Netán a suttogás, ami néha elfog,
volna egyetlen tünete? De mégse,
hiszen bármikor tudok hangosan is
beszélni, meggyőzően játszani
hangszínnel, hangerővel, fölfelé is,
meg vissza, egész az elhallgatásig.
Nem jut eszembe semmi több. Ez
a betegség ugyanúgy nem tud rólam,
mint a mindig körülöttem ólálkodó
álom, amelynek még az is mindegy,
hogy alszom-e, vagy ébren vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-31 00:06:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-31 00:06:31