Gyere, játsszunk!
Gyere, játsszunk József Attilát,
ugorjunk a sínekre,
tegyük vasára fejünket,
had szakadjon el testünktől.
Gyere, játsszuk, hogy megöljük egymást,
szúrj le, én is leszúrlak téged,
had kopjon bennünk az élet,
had folyjon csak a véred,
gyere, gyere ölj meg.
Gyere, vágd el a torkom,
az izzó vér csak úgy folyjon,
mint Dunában a víz folyik, folyjon,
s nyald le rólam vérfoltom.
Gyere, fuss velem a kamion elé,
célkeresztben két tűz közé,
gyere, szaladjunk a tengernek neki,
ugorjunk az óceánba bele,
gyere, gyere, velem gyere.
Gyere, kínozz, mielőtt meghalnánk,
gyere, játsszunk már Attilát,
játsszunk olyat, hogy most vége,
éljük magunk az öngyilok szerepébe.
Gyere, játsszuk azt, hogy nem is fáj,
döntsük el, hogy van-e halál,
gyere, rettegj velem az élettől,
félj velem együtt az érzelmektől,
menekülj tőle, mint ahogy én,
csalódj te is úgy, ahogy én,
s szóljon közbe tavaszi szerenád.
Gyere, gyere, játsszunk már halált.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-28 18:25:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-28 18:25:39