Negliga-tánc
Nem kell száradt falevél
korhadt szívem tengerén
Nem kell száraz rózsatő
csókos lelkem jég-egén
Nem kell vastag szerető
barlangomnak vízkövén
Nem kell nékem szép mosoly
kedvességek színterén
Nem kell nékem semmi báj,
meg szórakozás, s függőség
Nem kell nékem bíborszáj,
mit ócska vágytól széttépnék
Nem kell nekem erős hát,
mit szenvedélytől karmolnék
Nem kell nékem izmos nyak,
mit szerelemből kiszívnék
Nem kell nékem virágcsokor,
hogy hazaérve az várjon
Nem kell nekem szívesen,
se köszönöm a szájon
Nem kell nekem kisgyermek,
kit szeretetből nevelnék
Nem kell nékem semmi társ,
kit folyton, mindig ölelnék
Nem kell nekem rockzene,
mit eddig mindig hallgaték
Nem kell nekem értelem,
s nem kell nekem józan ész
Nem kell nekem érzelem,
nem kell az, hogy szeressen
Nem kell nekem semmi jó
és semmi rossz az életben
Nem kellenek barátok,
nem kell nekem lelki társ
Nem kell nekem aludni,
s nem igénylek mulatást
Nem kell nekem segítség,
erős vagyok én
Nem kell nekem igaz szó,
nincsen rá szükség
Nem kell nekem mindig sírni,
nem kell nékem alkohol
Nem engem fog kiszívni
hajdanán egy vámpírfog
Nem kell nekem étel sem,
S nem kell nékem ital
Nem kell az, hogy szeressél,
az egész versben hazudtam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-28 16:26:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-28 16:26:30