hogy kiömlik belőlem a szerelem.
meg a rohadás húsrózsaszín trópusillata.
a seb a szája alatt.
alattomos eperhármak,
akkorvolt éjszakák áttáncolva
franz kafka arcképe alatt.
az egyre hamisabb kézírásom.
a hétről-hétre fáradtabb bőre.
azt ígérte, hét sor lesz.
vagyok, vagy csak ő gondolt?
talán nem is szeretem.