Szeretnél?
Szeretnéd ha szeretnélek?
Béla helyett Elemérnek neveznélek?
Szeretnéd a fokhagymás csókom?
Levennéd sárgán ragyogó blúzom?
Szeretnéd a tejberizses lecsót?
Kipucolnád az eldugult lefolyót?
Szeretnélek kakaskámnak becéznélek,
szamár tejben gyengéden megfürdetnélek.
Szeretnélek szemérmesen érzékien ledéren,
osztoznék veled vízen és puha kenyéren.
Szeretnéd ha szeretnélek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-23 14:47:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 14:47:06