MAG
nem találok szavakat magamra
J. A.
utcasarkon várok rám
félórája is van tán
W.S.
marína gamínafa
leejtem a verset
N.L.
ma gamra ma rattam
K.I.
fiók mélyén néma ünnep
nyelv nélküli harang szól
nem találok fényképeket
se rólam se magamról
Világ Fia volnék vagy mi
neveletlen Arany Toll
nem kaptam még indián nevet
se tőlem se magamtól
egy levesben evezgetünk
szerencsém s az aranyhal
nem szűrtem még össze levet
se velem se magammal
óceánba vesző folyók
egy forrásból fakadnak
nem adtam még oda magam
se nekem se magamnak
csücsülök a semmi ágán
tökeimet vakarva
istenbizony nem szavaznék
se reám se magamra
marínafa gamínafa
rímhí vószó kattan
tutálibe mumálibe
magam rama rattam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-17 03:56:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-17 03:56:14