MI VAGY NEKEM ?
Nem tudom hogy mi vagy nekem,
Mikor Terád emlékezem.
Csak azt tudom a szép szavak,
Át a légen elszállanak.
Elszállanak, elrepülnek,
Barátsággá szelidülnek.
Nem lehetsz más, jól tudhatom,
Barátságod vállalhatom.
Bármi voltál, bárki leszel,
Az életben bármit teszel
Felejtsd el ha pofont kaptál,
Amire nem számítottál.
Nem tudom hogy mi vagy nekem,
Mikor Terád emlékezem.
Szép szemeid ragyogása,
Tiszta lényed sugárzása
Felidézi, megragadja,
A jelenbe visszahozza
Szép emléked. Boldog percek
Hű barátra emlékeznek.
Most már tudom mi vagy nekem,
Szép napokra emlékezem.
Barátság, vagy több is talán,
Maradjon ez most már talány.
Zirc, 2000. 10. 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.