Két derékszög 180 fok
Továbbgondolni mindig
Mindig úgy ahogy illik
Szabályok írnak elő
Átlósan bejárt legelő
Éjszaka már alig látszol
Kerületed villanypásztor
Lineáris életferde
Ösztöke az őrületbe
Indigóval gyártott szexus
Origóból indult jesszus!
Koponya és felkarkereszt
Egyszer fizetsz, kétszer mehetsz
Hullámokon vasutas
Sínek között nyakgyutacs
Nyelved kilóg, állad merev
Felkötik majd. Mi a neved?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-06 08:12:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-06 08:12:57