Houdini
Szóltam a zárkirálynak
nyisson ajtót a szavaknak
ne tegyen béklyót a szájra
a szél letépi majd
Szóltam a zárkirálynak
rozsda rágja az összes zárat
ha nem enged nyílást az égnek
a földnek a légjárásnak
Szóltam a zárkirálynak
felejtsen el menjen haza
szépen kértem hagyjon itt
hadd heverjek mint a holtak
Szóltam a zárkirálynak
engedjen ki jobb lesz
ha elfelejt mire újra rám
gondolna én már más leszek
Szóltam a zárkirálynak
a mezőn a kazlak között
megállt az idő ott szórja
szét rozsdás kulcsait
Szóltam a zárkirálynak
tovább ne cipelje titkait
írja le hagyjon magamra
a csöndben elboldogulok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-27 10:36:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-27 10:36:05