Kardos Gabriella
a halál
a halál édes,
mint a bodzaszörp
a halál kedves,
a halál összetör
de nem szenvedsz
a halál olyan,
mint beteljesült szerelem
a halálnak nem fáj
egyetlen sebe sem
halálodban a sikoly
egy csodás f-moll,
a halál egy
gyönyörű szép szó
halál a félelmed,
a véred, és lelked
halál a szíved,
porcikádban mindened
vénáidban vörös sejted
halál ha kőfallal
körülvett önmagad
összedől
ha a vas, és fém
-mi szíved óvja-
összetör
halál a mézes sütemény
egeink kék egén
halál a lényed is
nyakláncod pengéjén
halál, hogy értem vagy,
s érted vagyok én
halál a mindenség,
a mindenkor,
halál a semmiség
a halál, ki majd eljön érted,
ha élni akarsz,
s a halál, ki mindig elkerül,
ha sírva ágyadban,
forró kínban égve szívedben
halni akarsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 16:27:14 Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 16:27:14
|
|
|