eladó mindenem
eladó mindenem
májam, vesém, belem
termékeny méhem,
termékenységem
két forintért eladom
a szememet
ki veszi, ki veszi meg?
árverezem, két forint
bár, ki is adna érte annyit
s a fülem? annyi se
ha fülem viszed:
csak vigyed
áldjon meg az istened
ajkaim háromért adom
testem ingyen megkapod
s a kezemért? még én adok
eladom a lelkemet
kinek kellhet?
ki venné meg?
eladom mindenemet
de a szívem? azt nem
a szívem nem adom senkinek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 12:25:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 12:25:48