Kollekció
ráeszmélsz, végül,
hogy a lépcsőházban felejtetted a lépteidet
rohansz ki az ajtón, összeszedegetni őket,
de túl késő,
valaki rég megelőzött
egy ballonkabátos férfi feszegeti fel a padlóról
lábnyomaid,
és tömi meg velük
éhesen tátongó zsebét
majd egyenest feléd fordul,
és megindul az irányodba
alighanem le akarja feszegetni a lábadról
a maradék nyomokat is
ijedten zárod magadra az ajtót
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-23 09:38:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-23 09:38:49