Gyújtogató
kupacba gyűjtöd a régi írásaidat az udvaron,
majd meggyújtod
figyeled a lobogó tüzet,
s azt a néhány parázsló pernyét,
amit a ház felé fúj a szél. Későn eszmélsz
- a ház kigyullad
sietsz, hogy mentsd az új írásaidat,
de a lángok utadat állják
leülsz hát az udvaron, és
merengve figyeled,
ahogy betűket ír az égre felszálló füst
mondatokat, amiket mindig is le akartál írni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-22 13:36:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-22 13:36:41