Gondtalan évek
idős hölgy utazik a buszon,
arcára térképet rajzolnak a ráncok
hirtelen feltartja két kezét,
és kabátujjából lepkék hada repül elő
ahogy egyre több pillangó száll ki a kabátból,
úgy tűnnek el a ráncok az arcáról
ám ekkor riadalom tör ki a buszon,
az utasok lecsapkodják a lepkéket,
azok törött játékszerként zuhannak a padlóra
amikor az utolsó is földre hull,
a hölgy holtan esik össze
mint akit megfojtottak a ráncai
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-22 13:35:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-22 13:35:50