B612
a bé hatszáztizenkettesbe
kaptam meghívót
kerülőút nem volt
legalábbis azt hittem
de az egyenes út sosem
döccenőmentes
talán egy lakszám
a felhőkarcolóban
a bé hatszáztizenkettes
hatszázadik emelet bé
szektor örökmozgó
lift visz felfelé stoppolok
a mennyországig
ha kell - lifttel
üvegfalak közt lassan
szuszogok, sztaniolos
ködbe vonnak a felhők
a szmokingom is nejlon-
csomagolt, napszúrás
ellen védőszemüveg
úgy érzem magam mint
akinek felmondott az élet
lehet hogy élt
lehet hogy tévedett
lehet még keresni kellett
volna a kalászmezőket
a helyes tévhitet
lehet a tejúton
könnyebb lett volna
ha mondanád, a lámpa-
gyújtogatótól jobbra
az a bolygó a tiéd
igaz ismerem a
felhőket túró
vulkánok hegyét
lefoglalom hát szived
hatszáztizenkettedik bé
rekeszét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-15 19:43:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-15 19:43:36