a kések élesebbek a hidegben
merev tekintet a reggel
csontig hatol a puszta látvány
az égalj akár a mészárszék
tombol a pirosra érett virradat
felismerhetetlenre ver az ébredés
porcelánjózanodás a kéziratok közt
blogomban is versrengeteg
e-mailben kapom életjeleimet
egy online Istentől