a búcsú impressziója
a tükör fogságában
még öledben ring a reggel
zavar ha ettől is
szebbre fésülöd magad
frissen szedett
jácintok az asztalon
a karcsú váza csöndje
formába szorult tekintet
résnyi fény az ajtónyitásban
hideg lábnyomok a csempén
nedves törölköző
a nehéz hintaszéken
kitölthetetlen hézagok rések
bárhová is állok nézek
ruhákkal tömött zsákok
lefordult képek
az itt-ott tátongó üresség
ahol épp nem vagy
idegen hangok a zajban
csended zavarja nyugalmam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-11 20:36:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-11 20:36:41