Nincs semmi bajom
veled kedvesem -
talán csak képzelem
milyen volna az élet
nélkülem is nyílnak
a tavaszi virágok -
illatfelhő borítja
az éledő fákat -
szállnak a fecskék
mindig a fészkükre
nyílnak a rózsák
egymást ölelve
jön még langy' szellő
engem keresve
megtalál és elvisz
örökre.