Holdraforgó (végleges)
látszólag csendéletet fest.
a kontúrok felkarcolják
a tekintetet. kard-
virágok.
örökké olyan virágokkal
álmodik, amiket nem
kapott meg. képtelen
felejteni.
szinte soha nem virág-
csendéletet fest. törékeny
vázába döfött kések. virágnak
szánja. festi magát.
amikor néha vidám
almák gurulnak a vászonra
hangtalanul, puhán
maszatol a kéz.
lehetne anyám. egy nő-
szirom selymes zöldön.
képtelenség megfesteni.
százszorszét, holdraforgó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-09 16:42:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-09 16:42:51