A nyelv befagyasztása (Jav.)
A kinyilatkoztatás kerüli a halált
Egyik így másik úgy: mire véljem?
Bár nem keresett soha a szégyen
A halogatás és a tett között talált
A bűnnél hamarabb elévül az érdem
Már megint kimondtam: mielőtt tettem
In toto – az illúziót kimetszem
Nem firtatom okát bár tudni nem árt
Átlépném az egészet nincs haladás
Amit el akartam érni direktben
Szép fragmentumokká degradált
Hamleti töredék: nem kell keret sem
A történelem is tonnányi hiány
Az idő link – rákattintok csendben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-01 13:05:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-01 13:05:36