kanyargó vizesárok
egy kanyar mindent megold
egy éles kanyar
az egyenes út nem lehet
állandóan igaz
köröttem víz mindenütt,
belőle nincs hiány
Duna-kanyarba beépült,
vizes magány-homály
partra vetődnék egy kanyarban,
csakhogy nem lehet
Isten nem engedi
meghalni a lelkemet
kanyarok
vizes árkok
eltévesztett út,
amin járok
vízbe pedig hogy fullnék
de kopoltyúm van
s nem enged az Isten, hát
élni hagyom magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-27 21:59:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-27 21:59:17