Piros kabát
piros kabátba öltözöm
benne oly egyedül vagyok
nem úgy, mint odafent
a fénylő csillagok
piros kabátba öltözöm
sálam nincs hozzá
nincs, mert elszegényedtem,
lelkem szegény már
piros kabátba öltözöm
oly magányos ő
-mint hogy sétálok benne
télen- hozzám illő
piros kabátba öltözöm
azt hiszik őrült vagyok
pedig csak ez tetszett,
ebben én én vagyok
piros kabátba öltözöm
elnevezném én
de nem tudok nevet adni,
annyira szeretem én
talán a kabát neve
megegyezik enyémmel
talán ha levenném nem lenne
bánatos a szívem
de úgysem veszem le,
hisz mindég makacskodom
pirosra festeném hajam is,
ha te azt nem akarod
piros kabátba öltözöm
benne oly egyedül vagyok
miért nincs velem egy közületek
fénylően szép csillagok?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-26 19:44:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-26 19:44:54