Szájbertavasz
(S.A.-nek, ki egy szájt költő hímjeinek elhozta a tavaszt)
Pixel pamlagon bár heverne anya-
szült meztelen! De ő csak virtu-áll.
Poéta pennákon szorul a kéz,
megírnák, de szól: ácsi kishuszár!
Elő a mértéket, hosszú vagy rövid.
Egérgalopp, dübörgő paripa?
Pirrichius pompadúr lesz az úr,
netán egy spon deus sex masina?
Szép szájber Sappho verslábam bizserg,
rád rímelnék, de látod, nem merem.
Csak állok a fal előtt, előtted,
fohászkodok és a taktust verem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-22 15:56:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-22 15:56:00