Téged így másik nem szerethet
Ennek a versnek gyönyörűnek
és szerethetőnek kell lenni
azok részére, akik hűek
a szerelemhez, megpihenni
majd csak azután szeretnének,
ha boldoggá tették párjukat,
akit senkivel nem cserélnek,
szívükben egyetlen kép marad.
Ez a vers legyen a szerelem
legszentebb apoteózisa,
ha kell, akkor egy himnusz legyen,
dallamainál meghalnia
is tudjon a szív a másikért -,
ez a vers legyen A Költemény -,
a szerelmes tudja, hogy miért
nem fogyhat soha el a remény,
ameddig szerelmes szív dobog.
Téged így más nem szerethet,
ha a kezemet elereszted,
árván csak meghalni tudok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-20 05:40:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-20 05:40:00