Kardos Gabriella
johó
sírni jó
johó, johó
sírni jó
és inni jó
jaj, de jó,
johó, johó
nem mondani,
mi történt,
hallgatni az
életért
johó, johó
sírni, verni,
ordítani
himnuszunkat
meghallgatni
ho-hó, johó
lopni, csalni,
hazudozni,
kalóznak lenni
rumot inni
attól hányni
ölni, ölni, kiabálni
-az volna a jó,
johó, ho-hó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-19 10:34:25 Utolsó módosítás ideje: 2011-03-19 10:34:25
|
|
|