mulandó
a mosoly, az öröm, a bánat
-mind oly mulandó
a keserv, a nyomor, a szavad
-mind mulandó
a kedv, a béke, a háború
-mind-mind mulandó
az élet, a halál, s magad
-gyorsan mulandó
hogy sírsz, hogy nevetsz, félsz
-mulandó
hogy szeretsz, gyűlölsz és kélsz
-mulandó
hogy utál, hogy utálsz
-mulandó
hogy nyavalygás, könnyfakasztás
-mulandó
mulandó minden,
mit felfog eszem
mulandó a barátság,
s mulandó a szerelem
mulandó a sorsod,
s kreativitásod
mulandó a sír,
ha azt nekem ásod
mulandó a cukorka,
ha beveszem számba
a tej is, ha lejár
szavatossága
mulandó a fű,
mit tehén rág meg
mulandó a nap,
ha tél áll be
mulandó a képek által
felidézett fájdalom,
de ott hordod majd mindég
a válladon, a válladon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-13 19:56:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-13 19:56:22