Kardos Gabriella
jó lenne
Nem akarok bömbölni,
erős akarok lenni
köztetek, köztetek.
Beszélgettek énvelem,
nem hallja meg rossz fülem
a szép szókat, jó szókat.
Bár lenne, ki szeretne,
bárcsak lennék szeretve
általad, általad.
Jó volna most szétverni,
átkozottul elszidni
az életet, az életet.
Jó lenne sok bort inni,
alkohollal szétcsúszni
bánattól, bánattól.
Szeretnék most vért szívni,
ölni, halni, gyilkolni
titeket, titeket.
Szép lenne jól hímezni,
koporsómat rávarrni
egy szövetre, szövetre.
Jó lenne most kísértni,
önmagammal sétálni
messzire, messzire.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-13 16:48:22 Utolsó módosítás ideje: 2011-03-13 16:48:22
|
|
|