Morrison, Dylan, Che és Jézus
most épp az új cipőmbe
fűzöm be a cipőfűzőt.
a rádióban jim morrison énekel.
SHOW ME THE WAY TO THE NEXT WHISKEY BAR
a cipőfűzőt szorosan
fűzöm be az új cipőmbe.
közben jim morrisont hallgatok.
na mindegy, ez még tűrhető.
lépésről lépésre a kapuig jutok.
a postaládában egy levél vár.
(még ma is...)
valami politikai hirdetmény,
azt várják, hogy rájuk szavazzak.
a szobából még mindig hallatszik
jim morrison.
SHOW ME THE WAY TO THE NEXT WHISKEY BAR
a doors után bob dylan
énekli a „like a rolling stone”-t.
HOW DOES IT FEEL
HOW DOES IT FEEL
TO BE WITHOUT A HOME
LIKE A COMPLETE UNKNOWN
LIKE A ROLLING STONE?
különös egybeesés.
mint egy elkábított hippi,
leülök a kapu tövébe,
és gondolkodni kezdek,
miért is nem érdemes ma
választásokra mennem.
valami nem enged kilépnem a kapun.
a che-poszter benn a falamon, vagy
az apró aranykereszt a nyakamban.
SHOW ME THE WAY TO THE NEXT WHISKEY BAR
ott jobb a hangulat, mindenki olyan
LIKE A ROLLING STONE
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-09 20:29:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-10 06:17:21