az üvegpohár csöndje
a vasalás nyugalma
a váza harmóniája
előtte és utána is ugyanaz
mikor megjössz
amikor érkezel
mögéd kerülnek a dolgok
mindent takarsz
de éppen beleillesz
én pedig elfordulok
nehogy felborítsam
a tükör harmóniáját
amiben utoljára láttak