Az ismeretlen
Ez az éjszaka holdvilág nélkül,
ilyen a tinta, ha meg se kékül,
ez lesz a színből, ha színtelen lesz,
a nap se nap, ha vakítás-mentes,
a föld se föld, ha nincs levegője,
elszáll a szó, ha nem rótták kőbe,
attól virág, hogy termőre fordul,
az ellenséged rád támad orvul,
a barátod érted meg is halhat,
hajnalra mindent ellep a harmat,
ölelés nélkül nincsen szerelmed,
vigyázni kell rá, gyermek a gyermek,
ha boldog leszel, melletted látod,
mert ő az egyetlen ifjúságod.
Akad majd egyszer egy ismeretlen,
ki előkerül, hogy eltemessen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-08 08:45:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-08 08:45:06