Isten hortyogva alszik
Templomban omlik a vakolat,
pufók puttók potyognak
málé hívek nyakába,
Mária szemérmetlen szemez
az összes szentekkel,
széthulló diófa szekrényben
pimpósodik ecetté a misebor
a kántor se issza már,
a sekrestyében
szoptató Mária kép előtt
onanizál a pap,
a cölibátust kijátszva,
hájas hasát vakarja undorral,
bűnbánón ledarál
pár miatyánkot házi-használatra
árnyékba húzódva az apostolok
péter-fillérekkel snúroznak,
unnak már mindent,
főként a hablaty bibliát,
mennének inkább
egy társasútra a pokolba
hőség fonnyasztja az időt,
szikkadt öregasszonyok kara
duruzsol az oltár előtt
egymást vizslatva
ki megy legközelebb a másvilágra
Isten hortyogva alszik,
az ördög mozdulni lusta,
már egymással sem játszanak,
ránk untak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 14:58:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-17 10:46:57