Kimért
A te mázsás fenekednek,
nyuszi, kell egy sunyi bárd.
A ruháid repedeznek,
szakad alsó, bugyipánt.
Szemeid szép kisimultak,
csücsörít, vastag a szád,
szimatod, mint kicsi nyúlnak,
didikód zsír, maga Sade,
biza, Sade is belekékül,
de hatalmas feneked
iszonyú plasztika nélkül.
Kifizetném. Beheged.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 11:14:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 11:14:49