Kockagalamb
Csöndszóró hinti a kőmagot
kockagalamb a panelágon
nézi a földet guruló szemek
minden olyan egyszerű mint a lét
időszárny verdes zuhan a kő
felcsípi mindennapjaim
turbékolnak kockaálmaim
galambok surrogó nesz motoz
hegygerinc üzen csorduló must
bazalthitek szikrázó csákányok
bontják a régi templomot
Karcsú tornyok harang vigyáz
kockagalamb a panelágon
Csendszóró hinti a kőmagot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: - (-, -)
Feltöltés ideje: 2011-03-02 23:09:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-02 23:09:09