Zavaros szonett, zavaros érzelmekkel
Szemében halak fickándoznak,
pillája rebeg, mint a kolibri szárnya.
Haja akár tikkadt júliusi nap
Ringadozó aranybarna búzakalásza.
Elöl függőkert, két meredek, kíváncsi
labda – pajkos, szeszélyes, kackiás
perfekció, mint piros almán
az ezüstszínű, kacsintó csillogás.
Farmerja veszélyesen tapad,
tűsarkújában kecsesen elsétál,
andalító parfümillatot hagy.
Fullánkját döfi felém, belém,
csábos élvezettel, kéjesen szúrja.
Meghódít a modernkori nimfa.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-01 19:36:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-01 20:54:22