Emlékecset ma
Ha találkoznék veled újra, félnék, vak ujjbegyem eltéveszt.
Ónfestékkel, ólomsúllyal egy emlékecset ma mellém fest.
Távol vagy, de a fagyott szó életre izzik a képernyőn,
felnőttem, és ez nagyon jó, Ezra Poundon és Szép Ernőn.
De felszúrták a napvilágot - gennyes ég és felfakadt idő -,
szívemre begyulladt hiányod mint torz pattanás, visszanő.
Ráncommá váltál, mély pórusokká, nem tisztít a messzeségradír.
Bolyongok a feledés dokkján, mint őrült, bűnbánó szatír.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2011-02-25 02:17:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-25 04:09:27