pjúr néjcsör
egy villanyoszlop tetején gubbasztott isten
vizes lepedőbe csavarva
mert homokot fújt az emberek arcába
a forró afrikai sirokkó
aztán elment a sarkkörre pipázni és gondosan
megcsodálta az északi fény játékát
mert hallotta hogy ott még dívik a pjúr néjcsör
isten sokszor tengődött mindenfelé hiszen nem
találta azt a pár fügefalevelet és gyér
mellszőrzetet amit ma már leborotválnak a fancy csávók
és nem találta a nők szoknyáját sem pedig
emlékszik hogy első szerelmének azt ajándékozott
a paradicsom utolsó férfiúja
igen
ádám évát szoknyában szerette meg
és éva ádámot nem depiláltatta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-21 10:19:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-21 10:19:12