---
---próbálkozás mélyebb lélegzetekkel
mint az első néhány mely Ádámé lehetett
hátha nagyobb mennyiségű oxigén
tüze sistergeti még a Teremtő Kezet---
---próbálkozás mélyebb tudatokkal
gyöngyhalász-sóhaj merülés előtt
föltárt rétegek fosszíliáit feledve
hátha tengerfenék e délelőtt---
---próbálkozás örök szerelemmel
kísérlet (magamból ki ne lopjalak)
hátha te vagy a másik egyenes mely
sorsommal nem párhuzamosan halad---
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-14 11:53:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-14 11:56:53