DNS (jav.)
Mint a DNS spirálisai, egymással tekergőzve
valami érthetetlen kozmikus mikrotérben
párhuzamosan pörögve, érintetlenül, együtt
rafináltan összezárva, míg nem boncolnak széjjel
bennünket a génsebészek;
csak így vagyok érvényes veled,
de már szédülök a biológiai modellezésben,
forgunk gombnyomásra, mint talapzatra állított
meghajlított fémlétrák, köztünk színes
valamiért felelős keresztléc érzések;
ja és hallgatag sétákról se feledkezzünk meg
amikor kéz a kézben, mégis érintések nélkül
csak ezekről nem tud a tudomány.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-14 11:35:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-14 11:35:51