Megtalált palack 1976.
……..és az elborult arcú őrült mészárosok szent
……..háborúja tart béke van, s miért ne lehetne szent
……..asszonyainkba vágjuk barbár örömmel, NDK
……..gyártmányú fogazott késeinket
……..valami tengeren hányódva titokban az öreglyukakra
……..tapadó szájjal szívjuk egymás agyvelejét
……………mert a Nap halálra éget
…………..mert a vihar elpusztít
…………majd fegyelmezetten hátunk mögé helyezzük
………..bal kezünket s a jobb kéz mutató ujját a szánkra.
………tapasztjuk s közben biztos lábbal tapossuk ki.
…….megunt szeretőnk belét
……csak a hátunkba csapott fejszék zengésére
…..kapjuk föl fejünket, s panaszra kelünk, mert
….eszünkbe jut anyánk, a tékozló fiúk hazatántorognak
…vért szívni
.az elborult ar
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-10 16:27:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-10 16:28:19