Feleségem a fürdőmester (világnyiatlan vált.)
ha ő megengedi
mivel az egész egy rendszeren van
nekem átmenetileg elmegy
felszisszenek
amikor visszajön
maga a mennyország
csakhogy megint megnyitja
többször is megnyitja elzárja megnyitja elzárja
aztán a nem tudom hányadik után
én is megnyitom
a fogaim között spriccelve engedem elzárom engedem
hogy az a jó va sten szná meg azt a kos va get
így zuhanyozunk reggelente
Ő és én
szememet becsukva hallom
amint fel-felszisszen
aztán boldogan leenged
ahogy a szünetekben
vállaira zubog a csend
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-07 22:39:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-07 23:41:16