toll (jav.)
rakásra köpött rágógumi
a konténer mellett
bámulunk felé érdeklődve
(groteszk fülvédőkben)
elhagyatott kísérleti asztalon
(görcsölve gubbasztunk alatta)
félig lerágott
idült
alkoholista almacsutka
mellette egy pohártalp
kétségbeejtő
fehér toll kacsáz lefelé
szakadozott szövettel vigyorog
a szórakozott ejtőernyő
tilosban parkoló indulatok
nyálunk csöpög
befelé mered néhány
szakértelemmel kivájt szem
váróteremben ülünk
szisszenés
kattogás
túlfeszülő gondolatok
a toll lebeg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-07 16:46:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-07 21:50:17