Szenvedély / Sex
szorítsd a nyakam, szorítsd, és fojtsd
szívd vérem makacsul, el ne rontsd
ne add fel, mikor már ott tartunk,
csókolj, harapj az ajkaimba vadul
én meg majd az ujjaid szopogatom
és melled, és hasad, és füledet nyalogatom
akár egy macska, karmollak majd szét
sikítok, üvöltök, de nem fáj, ne félj
s elkapom két kézzel átok gyönyöröd
s lassan, ütemesen, nyugodtan lökdösöm
majd felhevülve, égve bolond vágytól
gyorsabban, s még gyorsabban rázom
és beveszem a számba, mintha étel lenne,
de nem harapok rá, nem kell aggódj érte
csak szívd a nyakam, szívd, te mocskos élvezet
mert szétkapdosom egyszerűen létedet
majd mellkasod hasítom, had szakadjon
ereidbe a vér szikrázóan folyjon
kelljek, s kellj, e kettő él már csak
üss neki, taszíts a legkeményebb falnak
térdelj elém, s ízleld meg ömlő nedvem
ha édes, s ha keserű is, őrülten szeressed
majd tegyél mindent szépen a helyére,
szívem ritmusa az élvezetét verje
és karmolj, és ölj, és ordítsd, hogy még,
és fullassz, és gyötörj, és ronts meg még
majd fehér, édes szaftod löttyintsd a számba,
és csillapodjunk le csak mára, csak mára
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-03 22:07:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-03 22:07:00