már harmincegy napja
már harmincegy napja
hogy elmentél
oly nehéz volt
mégis megtörtént
s nem maradt utánad
csak álmok és minden más
meg egy szerelmes levél
egy szerelmes levél
amit őrzök dédelgetve
mert leírod benne
hogy már harmincegy napja
nem leheltem
csókot homlokodra
benne leírod hogy ez így
nem is olyan rossz
mert sokszor csak rám gondolsz
már harmincegy napja
és álmodozol néha arról
mi történt
amikor utoljára találkoztunk
a padok mellett akkor
már harmincegy napja
várom a tavaszt
és pislog szemem keresni
a felhőkben arcod
mert most nem vívok más harcot
csak suttoglak Téged - a választ
már harmincegy napja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-01 00:11:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-01 14:48:35