Viszonzott szerelem
Ha becsukom szemem,
magam előtt téged látlak.
Reggeleken, éjszakákon,
társaságban, magányban.
Árnyékunk közös,
szétválaszthatatlan, eggyé olvadt.
Szívünk dobogása is ugyanolyan,
s csak egyre hallgat.
Boltok ablaküvegének tükrében
csak téged nézlek.
S ha látlak,
elborítják szemem fényes sötétségek.
Utcán üvöltve, ordítva
csak a te hangod hallom.
Szeretlek önmagam,
életem egyetlene, legjobb barátom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-29 13:43:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-29 13:43:52