Egy prostituált lírája
Hosszú és édes.
Kedves és mézes.
Mint bodzafának virága, oly jó.
Akár a bor, jókedv, szép szó.
Ha benned van, csak élvezed.
Mint disznók moslék ételed.
Szíved gyorsabban ver.
Egész tested belé remeg.
Végigfut egy csiklandó érzés,
majd vágyod ismét ezt a kéjt.
Először csak liheg kis szád.
Utána nyalsz. Mint nyalókát.
Mert a kéj kell nagyon,
s leállni nem fogsz. Nem hagyom.
Mikor beléd hatol, már nincs megállj.
Az élvezettel eggyé válsz.
És gyorsan mozog benned
vakító, mennyekbe repítő szerelmed.
Majd mikor távozik belőled
fáradtság özönli el tested.
Végtagod már csak simogatni kész,
majd felkerül a ruhád, s örökre elmész.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-29 13:26:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-29 13:26:09