a nők szeretik állítólag
apjukkal belsőleg
hasonló férfival
maguk összekötni
így lehetett
amint éjszaka
álmából halálfélelemre ébredve
hátára hült nyirkos ingben
zihálva ült ágya szélén
szemében ugyanaz a
hideg üvegfalnak futó állat
küzdött kétségbeesetten
mit lánya szemében
már magam is
láttam ahogy
mint tükörbe
belenéztem